synkroniserad tvättbalett, grillkväll & st quentin la poterie


Har återigen landat i Bagnols och vi preppar järnet inför slututställning nu. Fyra veckor kvar och vi jobbar, jobbar, jobbar. Förutom våra egna projekt till denna har vi workshops samt vanlig skoltid. I fredags fick vi dock PÅSKLOV vilket resulterat i den sista bilden på Frida. Vi är alltså mycket taggade på detta, trots att i princip all tid kommer gå till studier.
Sen i onsdags har vi hunnit tvätta (tvätteriet är f.ö en fantastisk plats där en kan roa sig med bokläsning, stickning eller synkroniserad tvättbalett vilket jag och Frida föredrar (OBS! endast när det är folktomt.)) Vi har haft årets första grillkväll och vi har åkt på en dagsutflykt till Uzes (för loppis) och St Quentin La Poterie (för öppet hus i alla deras fantastiska keramikverkstäder). Jag fyndade en kappa samt en skolplansch från 20-talet (!) med nervsystemet. ÄR NÖJD.

Imorgon ska vi förbereda påskfest (ja, detta inkluderar skattjakt med ledtrådar, äggtoddy, påskmust, lax, lamm, sill, snaps & en himla massa godis) och arbeta inför utställningen. Först - sova!
Puss & hej
Allmänt | |
Upp